Herrie in de tent?!

Er is of dreigt onrust in uw team, waardoor het werk niet goed wordt gedaan. De Belevingsacademie legt onderliggende patronen bloot en werkt aan échte oplossingen. Scherp, confronterend en met de handen uit de mouwen.

Waar mensen samenwerken is er gedoe, en dat geeft niks. Gecontroleerde schuring geeft de mooiste glans! Welkom bij “Herrie in de tent”.

Het is onze missie dat mensen gelukkig zijn in het werk. Waarin ze samenwerken en elkaar tot bloei laat komen. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen gelukkiger zijn als open en eerlijk met elkaar samen werken.  Wij helpen bouwen aan een open bedrijfs- of afdelingscultuur waarbij mensen niet schromen zich kwetsbaar op te stellen en waar ook de successen gevierd worden.

De belangrijkste elementen die nodig zijn om een team tot bloei te laten komen:

  • Kwetsbaarheid durven tonen en benoemen
  • Vertrouwen hebben in jezelf en elkaar
  • Vergevingsgezind zijn

We hebben de overtuiging dat alle andere thema’s hieraan ondergeschikt zijn.

Vanuit deze basis kun je een wonderteam creëren. Of een afdeling laten transformeren naar een team waarin mensen the extra mile’ voor elkaar willen afleggen. Een werkomgeving waar mensen elkaar vertrouwen, zichzelf kunnen zijn, hun mening durven geven en waar er naar elkaar geluisterd wordt. Alles bij elkaar verhoogt de productiviteit en verlaagt het ziekteverzuim.

De coaches van “Herrie in de tent” onderscheiden zichzelf door als eerste zelf open, eerlijk en kwetsbaar te zijn. Onze ervaring is dat dit besmettelijk is. We gebruiken duidelijk en heldere taal. We willen namelijk dat het voor iedereen volstrekt helder is wat er bedoeld wordt.

Teamcoaching is ook gewoon leuk en er kan veel gelachen worden! We lachen echter niet om moeilijke of spannende thema’s; hier staan we juist goed bij stil! Opzoek naar waar het nu echt schuurt en de herrie begint.

Waar streven we naar?
We willen dat er een collectief wilsbesluit genomen wordt over wat het team anders gaat doen/wil doorbreken/vasthouden om tot meer geluk op het werk te komen. Dit benoemen en spreken we af op concreet gedragsniveau

We gaan elkaar contracteren om dit vol te houden met elkaar en inspirerende manieren  bedenken hoe dit onder de aandacht te houden. (maandelijkse  “the greatest helper”- of “when you show you’re weakness you are strong” wisselbokaal).

Een gezonde teamcultuur maak je met elkaar!

Wat bieden we aan?

  • Inspirerende teamcoaching op maat met blijvende impact
  • Individuele coaching van medewerkers. 

De coaches van “Herrie in de tent” zijn specialisten in talentontwikkeling, assessments, persoonlijke ontwikkeling, hulp bij burn-out en reintegratie, management vraagstukken en leiderschapsontwikkeling.

Interesse?