reviews

Ewout

Coaching bij Marco is een prettige maar bovenal leerzame ervaring. Doordat Marco de juiste vragen stelt heb je al snel een gesprek over de inhoud. Hierbij schroomt hij niet om ervaringen vanuit zijn eigen ‘prive’ leven te delen. Doordat naast de Coachings gesprekken Marco gebruikt maakt van tools die je in moet vullen ter voorbereiding van de gesprekken, weet Marco goed hoe jij als persoon bent en functioneert. Hierdoor kan hij nog beter maatwerk leveren wat uiteindelijk resulteert in een succesvolle coaching. In de gesprekken met Marco heb ik mijn talenten nog meer inzichtelijk gekregen, en heb ik geleerd hoe ik om moet gaan met valkuilen/bedreigingen. Dit kan ik dagelijks mee nemen in de praktijk.

Marjolein Beskers

Zelfstandig ondernemer van Kiez. Coaching I Management I Advies

Ik heb deelgenomen aan de training 101 werkvormen gegeven door Marco. Ik heb de training ervaren als heel dynamisch en verrassend. Marco is daarbij als trainer aanwezig en laat heel veel door de groep doen en ervaren. Wat een groot leereffect geeft. Ik kan vanuit deze training weer veel dingen toepassen in mijn dagelijkse praktijk! Een hele mooie leerervaring, bedankt daarvoor Marco!

???

Ik kwam om hulp bij het zoeken naar een baan. Maar doordat ik in een andere levensfase ben gekomen, stond er zoveel op losse schroeven! Marco heeft dit herkend en mij daarin heel goed begeleid. Hij heeft mij de juiste handvaten gegeven, die ik op dat moment nodig had. Zelf ben ik er sterk uit gekomen en vaster in mijn schoenen gaan staan.