onze mensen

De Belevingsacademie brengt mensen en organisaties tot bloei. Creativiteit staat voorop bij alles wat we doen. We willen je verrassen met een ándere aanpak die inzicht en ontwikkeling stimuleert.

Marco Heijstek

Gedegen; Integer; Onafhankelijk; Veelzijdig. Marco weet op een verassende manier tot de kern van de vraag door te dringen. Hij brengt creativiteit om te zoeken naar de ervaring die leert. Marco weet wat nodig is en brengt mensen in verbinding zichzelf en anderen. In zijn vak is hij gepassioneerd om topkwaliteit te leveren. Zijn motto: “anders door mezelf te zijn.”

Volg Marco op: 
  /  of ontdek meer op marcoheijstek.nl

Brenda Moerman

Authentiek; Luisterend; Ontwapenend; Moedig. Brenda staat op een authentieke manier in verbinding met mensen. Gefascineerd om te horen wat er echt nodig. Zij heeft het lef om op een ontwapende manier vragen te stellen.

Volg Brenda op: 
  /  of ontdek meer op connectcounselling.nl

Jeroen Ruis

Uitnodigend; Nu nonsense; Scherpzinnig; Energiek Jeroen brengt op eigenzinnige wijze verborgen patronen boven water. Hij heeft een nieuwsgierige houding en weet op ongedwongen manier dat bespreekbaar te maken wat echt nodig is. Jeroen gaat niet voor de quick fix, maar de échte oplossing. Hij is fan van Einstein: “als je het niet simpel uit kunt leggen, dan begrijp je het nog niet goed genoeg.”

Volg Jeroen op: 
  /  of ontdek meer op rediscovery.nu

Martin de Kock

Moedig; Creatief ; Analytisch; Overtuigend. Martin waait niet met alle winden mee. Hij heeft het lef en de creativiteit om te doen wat nodig is. Martin heeft een gezonde visie op dat wat nodig is. Hij is betrokken bij dat wat er gebeurt.

Volg Martin op: 
  /  of ontdek meer op syncoop-advies.nl

kom eens langs